top of page
kdbprojects.png
kdbprojects.png

KDB-Projects is een echt familiebedrijf waarop u kan rekenen om uw droomproject van ontwerp tot afwerking samen te realiseren met de hoogste kwaliteitsgarantie.  Het bedrijf wordt gedragen door medewerkers met een jarenlange ervaring in interieurbouw.

Over KDB Projects

KDB-Projects creëert uw interieur steeds op maat en volgens een gepersonaliseerd ontwerp.  Wij realiseren uw privé-projecten: keukens, badkamers, leefruimtes, dressings… Wij verzorgen de inrichting van uw publieke ruimtes: kantoren, winkels en praktijken.

 

KDB-Projects verzekert de volledige opvolging van uw project, van ontwerp tot offerte, van planning tot realisatie, van plaatsing tot eindafwerking.   

Meet Thomas
Meet Ben
Meet Jurgen

Ons bedrijf

Een familiebedrijf met meer dan 30 jaar vakkennis en praktijkervaring

Onze medewerkers

Maak kennis met het team die altijd ter beschikking zal staan

THOMAS

Onze dynamische zaakvoerder en tegelijk designer en projectleider, die samen met u uw project bedenkt en realiseert. Door zijn rijke ervaring die hij doorheen zijn carrière opdeed, zorgt hij dat uw project in de hoogste kwaliteit opgeleverd wordt.

BEN

Ben is een vakman met een serieuze rugzak aan ervaring, een expert in het gebruik van onze moderne machines. Hij heeft een bijzonder oog voor detail, zowel tijdens de fabricage als tijdens de plaatsing bij de klant.

JURGEN

Jurgen is de jongste aanwinst van het bedrijf, iemand waar zowel wij als u steeds kunnen op rekenen. Hij beheerst alle noodzakelijke technieken om het succes van uw project te garanderen.  

bottom of page